O meni

Bok, ja sam Iva Jović

Sigurna sam da dok vi ovo čitate ja skrolam po društvenim mrežama i zapisujem sve lude ideje koje mi dolaze za objave.

Ako ne skrolam, tada sigurno čitam blogove, knjige ili provodim vrijeme u šetnji i igri sa svojom dvogodišnjom djevojčicom koja je ujedno i jedan od razloga zašto sam postala poduzetnica.

Odakle ja u poduzetništvu?

Prvi posao i staž odradila sam u maloj agenciji gdje su mi poslovi bili raznoliki. Od vođenja plaćenih kampanja za Google Ads i Bing Ads, vođenje društvenih mreža, SEO optimizacije On-Site za tražilice, izrade WordPress stranica pa do pisanja i izrade EU projekata. Sve to donijelo mi je jednu širu sliku svega što stoji u pozadini tako da znam procijeniti kako iskoristiti sve blagodati koje nam je dao internet u biznisu.

Covid 19, majčinstvo i otkaz nakon porodiljnog natjerali su me da se zapitam živim li svoj život onako kako želim ili samo odgađam stvari jer eto nije vrijeme ili zato jer me strah.  Otkrila sam da će neki strah uvijek postojati, te da nikada neću biti spremna. Ono što me natjeralo da se pokrenem je što želim pokazati svojoj kćeri što je sve moguće i zašto da ne pristaje na manje od onoga što zaslužuje. 

Kažu da za poduzetništvo treba imati hrabrosti, ali isto tako ja vjerujem da treba imati hrabrosti birati ostati na istom mjestu i ne pokušati išta promijeniti.