Intenzivan mentorski 1:1 program

Intenzivan mentorski 1:1 program

Društvene mreže ne moraju biti tako teške

Vjerujem da marljivo radiš na njima. Tu si svaki dan, objavljuješ, ostavljaš komentare, radiš Storyje, snimaš se….ali nešto kao da nije kako treba.

Pitaš se što radiš krivo? Je li to mreža za tebe? Kako doći do novih pratilaca? Zašto nitko ne reagira na moje objave? Što da uopće obavljuješ?

Onda je mentoring program baš za tebe. Ti i ja radit ćemo na tvojim profilima četiri tjedna za redom. Nakon moje analize, savjetovanja podrške znati ćeš što trebaš raditi i dobit ćeš vjetar u leđa.

dobar instagram story

Zašto da izabereš mene za mentora?

Zato što sam svoje vještine marketingaša izbrusila radeći u digitalnoj agenciji i kao freelancer. Međutim duboko vjerujem da sam najviše iskustva stekla zapravo radeći to dvoje i gradeći svoju poduzetničku priču. Još ako ti kažem da sam tu negdje i postala majkom, mislit ćeš da blefiram. Ali stvarno je tako bilo.😅

Tih par godina bile su blago rečeno kaos, stoga znam da nije lako, znam da se često osjećaš izgubljeno i da bi ponekad najradije odustala. Znam kako je to biti na poslu i maštati o svom poslu i gledati kako drugi rade ono što vole i u tome uživaju. Isto tako znam kako je to pratiti razne trendove na društvenim mrežama i isprobavati tuđe strategije, a koje jednostavno ne pale..radi kojih se na kraju osjećaš kao totalni promašaj.

Vjerujem da su dobar sadržaj i građenje zajednice s fokusom na ljude najbolji način za rast profila. Isto tako vjerujem da svatko na mrežama ima priliku predstaviti sebe i ono što radi tako da budu svoji.

Kroz mentorski program pomažem poduzetnicama da iskristaliziraju svoju priču i pokažu ono u čemu su najbolje tako da pristaje njihovom lifestyle-u.

Smatram da ne moramo slijepo pratiti druge i uskakati na novi trend koji dođe i prođe. Zato što tek tada postajemo kao i drugi, a onda je 100 puta teže se istaknuti.

Kako izgleda mentorski program 1 na 1:

  • 4x online konzultacije u trajanju od 45 – 60 minuta
  • Rad na specifičnim problemima klijenta: analiza profila, analiza konkurencije, sadržaj za društvene mreže, rast, pozicioniranje, prodaja..
  • Dodatni materijali – eBookovi, linkovi, videa, članci za bolje razumijevanje i za učenje
  • Moju podršku i vjernog navijača putem maila tijekom mentoringa koji će te pratiti i mjesec dana nakon mentoringa
  • Sastanci se snimaju kako bi im se uvijek kasnije moglo pristupiti
  • Follow up mail s glavnim točkama sastanka i smjernice za dalje

Cijena programa je: 222 € / 1.672,55 kuna

Stoga, ako misliš da je ovo baš ono što tebi treba i ako osjećaš da ti je dosta lutanja, nerviranja i da je stvarno vrijeme za promjene…

Prijavi se za mentoring program!

Što su rekle žene koje su već prošle mentorski program: